Agencija Vizionar u saradnji sa grupom ljudi koja je vodila sajt skype.co.yu, pokrenula je Portal Adriavoip , kako bi internet telefoniranje učinila pristupačnijim većem broju korisnika na prostoru Srbije. Iako je Skype i dalje najrasprostranjeniji program za tu svrhu, nudimo usluge telefoniranja i preko: Globe 7, Iscom, V-global, PCCall, IConnectHere.

Tajna uspešnog biznisa leži u pravilnom upravljanju resursima, iako se čini da je nemoguće ostvariti uštedu u komunikaciji, naročito ako je vaš posao ograničen geografskom distancom, ušteda je moguća čak nekoliko puta, a u okviru iste mreže ili istog provajdera telefoniranje potpuno besplatno.

Vizionar Vam nudi konsultantske usluge u vezi sa najisplativijim načinom telefoniranja za Vas kao pojedinca ili Vašu firmu.Home Štampaj E-mail

Namenjen korisnicima koji imaju potrebu za međunarodnim pozivima. Nema posebnih zahteva što se tiče opreme za korišćenje ove usluge. Dovoljno je da imate mikrofon i slušalice. Pozivi u okviru iste VoIP mreže su potpuno besplatni, dok se za pozivanje fiksnih i mobilnih brojeva telefona koristi kredit. Cena se razlikuje u zavisnosti od toga za koji VoIP servis se odlučite i koje države (mreže) pozivate.

Detaljnije...
 
Business Štampaj E-mail

Padom cena i povećanjem brzina interneta, korišćenje VoIP servisa za potrebe firme je postalo veoma popularno. Postalo je nezamenljiv alat u svetu savremenih komunikacija. Kako većina firmi ima već telefonske centrale fiksne telefonije, implementacija VoIP servisa treba da predstalja nadogradnju na već postojeću infrastrukturu.

Detaljnije...