Naslovna arrow Programi arrow PC Tools
Spyware Doctor Štampaj E-mail
spywaredoctor.pngNagrađivani zaštitni softver koji će sačuvati Vaš PC od krađe identiteta i praćenja Vašeg „kretanja“ po Internetu.

Spyware Doctor je visoko ocenjen softver za uklanjanje neželjnih programa i potencijalno opasnih programa kao i za uklanjanje i zaštitu od trojanaca, keylogger-a, špijunskih aplikacija i ostalih malicioznih kodova. Sada je dostupan i sa AntiVirus zaštitom.

 
Registry Mechanic Štampaj E-mail
regmechanic.pngNagrađivani softver za čišćenje i održavanje registry-ja koji će popraviti greške unutar Windows® operativnog sistema i optimizovati performanse Vašeg računara.

Registry Mechanic je napredni čistač registry baze namenjen za Windows® koji će na bezbedan način očistiti, popraviti i optimizovati registry, potrebno je samo nekoliko klikova!

 
PC Tools Internet Security Štampaj E-mail
internetsec.pngSveobuhvatna zaštita koja će sačuvati Vaš PC i Vaš identitet od stalno prisutnog rizika na Internetu. PC Tools Internet Security predstavlja kombinaciju nadrađivanih PC Tools tehnologija koja uključuje Spyware Doctor AntiSpyware, AntiVirus, Firewall Plus i Spam zaštitu, u cilju pružanja kompletne zaštite Vašeg računara.
 
PC Tools AntiVirus - besplatno izdanje Štampaj E-mail
avfree.pngDelotvorna i besplatna zaštita od malicioznih virusa. PC Tools AntiVirus pruža delotvornu zaštitu od virusa, crva i Trojanaca uz brzo i lako obnavljanje anti-virus baze sa IntelliGuard™ tehnologijom.
 
Spyware Doctor sa Anti Virus zaštitom Štampaj E-mail
spywaredoctorav.pngNagrađivani zaštitni softver koji će sačuvati Vaš PC od krađe identiteta i praćenja Vašeg „kretanja“ po InternetuSpyware Doctor je visoko ocenjen softver za uklanjanje neželjnih programa i potencijalno opasnih programa kao i za uklanjanje i zaštitu od trojanaca, keylogger-a, špijunskih aplikacija i ostalih malicioznih kodova. Sada je dostupan i sa AntiVirus zaštitom.
 
PC Tools Firewall Plus Štampaj E-mail
firewallplus.pngBesplatan personalni firewall za Windows® koji će štititi Vaš računar od ilegalnog pristupa sa mreže. PC Tools Firewall Plus je snažan personalni firewall za Windows® koji će štititi Vaš računar od ilegalnog pristupa sa mreže i vršiti kontrolu dolaznog i odlaznog mrežnog saobraćaja na Vašem računaru.
 
ThreatFire - besplatno izdanje Štampaj E-mail
threatfire.pngSnažna i besplatna zaštita protiv najnovijih i još neregistrovanih malicioznih kodova. ThreatFire poseduje inovativnu zaštitu u realnom vremenu protiv poznatih i još nepoznatih virusa, trojanaca i ostalih malicioznih kodova i aplikacija.
 
Desktop Maestro Štampaj E-mail
desktopmaestro.pngSveobuhvatna aplikacija u koju je integrisano održavanje registry baze, monitoring sistema i čišćenje zaostalih privatnih podataka. Desktop Maestro kombinuje funkcionalnost nagrađivanih softvera kao što su Registry Mechanic i Privacy Guardian pružajući Vam alate koji će obezbediti optimalne performance sistema, stabilnost i zaštitu privatnosti.
 
Privacy Guardian Štampaj E-mail
privguard.pngDelotvoran softver za zaštitu privatnosti koji će ukloniti podatke o Vašoj aktivnosti na Internetu kao i podatke o programima koje kosristite. Privacy Guardian je bezbedan i jednostvan softver koji će Vam pružiti alate za bezbedno i efikasno brisanje podataka o Vašoj aktivnosti na Internetu i zapise o programima koje koristite a koji se nalaze u skrivenim fajlovima na Vašem kompjuteru.
 
File Recover Štampaj E-mail
filerecover.pngVraća izgubljene podatke sa Vašeg hard diska, flopi diska i ostalih tipova fiksnih medija. File Recover je jednostavan i vrlo povoljan alat dizajniran za povratak obrisanih fajlova sa Vašeg hard diska, flopi diska i ostalih fiksnih medija.
 
Spam Monitor Štampaj E-mail
spammonitor.pngJednostavan i efikasan alat za zaštitu od neželjene i potencijalno opasne elektronske pošte. Spam Monitor je jednostavan i efikasan alat za zaštitu od neželjene i potencijalno opasne elektronske pošte koji pomoću spam-filtera detektuje i izoluje neželjenu poštu u Vašem inboxu. Dizajniran je tako da je lak i jednostavan za korišćenje, tako da ćete pomoću jednostvnog wizarda brzo i lako konfigurisati automatsku zaštitu Vašeg kompjutera.
 
PC Tools Disk Suite Štampaj E-mail
disksuite.pngSveobuhvatni softver All-in-one hard drive suite with disk optimization, defrag, repair, partitioning and backup tools. PC Tools Disk Suite je softver koji u jednom paketu pruža efikasne alate za optimizaciju, defragmentaciju i bekap Vašeg hard diska. Jednostavan i lak za korišćenje.